Vælg en side

Jeg har bygget denne reol med 16 stk 25 liters akvarier. Der er flere der har spurgt ind til den og hvordan den er bygge og hvad der er brugt til at bygge jeg. Jeg har derfor lavet dette indlæg om hvordan den er bygget med hvor de forskellige ting kan købes. Jeg har først fået ideen til denne blog efter jeg byget reolen, så jeg har desværre ikke fået taget så mange billeder undervejs i mit bygge projekt.

Materialer og udstyr
16 stk 25 liters glas akvarier (Kan købes her)
16 stk svampe filter op til 80 liter (Kan købes her)
Selve reolen er bygget af Porsa dele (Kan købes her) Jeg brugte dele fra nogle gamle akvarieborde
1 stk Trailerplade til hylderne (Kan købes her)
4 stk liggeunderlag til mellem hylder og akvarier (Kan købes her)
8 stk 50 cm LED skinner, med rød, hvid og blå LED. (Kontakt mig hvis du skal bruge LED skinner mangen til. Jeg har dem i flere forkellige mål)
2 stk Glas skydelister overliste (Kan købes her)
2 stk Glas skydelister underliste (Kan købes her)
3M Dobbeltklæbende tape til at klister skydelister (Kan købes her)
2 stk pvc plader i grå plastik (Kan købes her)

Værktøj
Bosch kap sav
Bosch Rund sav
Probuilder klinge til aluminium – Til min Kap sav (Kan købes her)
CMT rundsavsklinge til plast – Til min rundsav (Kan købes her)

Opdatering på vej 😉